Met als motto, "geef een man een vuurtje en wat te drinken, dan weet hij wat de bedoeling is" worden er op verschillende lokaties in het land kampvuuravonden georganiseerd. Kijk op de kaart voor een lokatie bij jou in de buurt en 'come join us!'

Over KVA

KVA stelt zichzelf ten doel mannen te motiveren en ondersteunen tot het opzetten en organiseren van kampvuur avonden voor mannen. We doen dit vanuit het geloof in God en Jezus. KVANL wil hierdoor een brug slaan tussen gelovige en niet-gelovige mannen en plekken laten ontstaan waar deze elkaar kunnen ontmoeten en spreken.

Ontstaan

KVA is ontstaan vanuit vriendschap en de behoefte om elkaar te spreken in een ongedwongen setting. We hebben als initiatiefnemers zelf de waarde gevonden die het geloof in Jezus geeft, en geloven dat dit niet alleen voor ons zelf maar voor elke man waarde bied.

KVA plekken

Iedere KVA plek opereert autonoom: De initiatiefnemers elk in hun eigen omgeving weten het beste wat bij hen past. Het team ter plekke zorgt voor de organisatie, bekendheid, inhoud en uitvoering.

KVA geeft richting

We zorgen dat het DNA van de avonden bij alle initiatiefnemers bekend is. We leveren de blauwdruk voor de avond waarbij de teams ter plekke de avond naar eigen inzicht inrichten. We houden regelmatig contact en organiseren een keer per jaar een bijeenkomst voor alle initiatiefnemers om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. 

KVA en de 4e Musketier

Horen bij elkaar. Binnen het netwerk van de 4e Musketier worden mannen actief gestimuleerd zelf een KVA te starten en om deel te nemen. 

Zelf starten

Als KVA willen we initiatiefnemers ondersteunen bij het opstarten en elkaar blijven inspireren. Wil jij een KVA starten in jou regio? Verzamel een team van twee a drie mannen om je heen en neem contact met ons op via contact@kampvuur-avonden.nl en meld je aan via het aanmeldformulier.